Honderden studenten ontdekken talenten en potentieel dankzij Europees samenwerkingsverband met UCLL & Thalento®

In de snel veranderende wereld van vandaag zijn digitale technologieën van cruciaal belang en is het belangrijk dat jongeren de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om hiermee om te gaan. Daarom maakt UCLL deel uit van de E³UDRES²-alliantie, een Europees samenwerkingsverband van 9 instellingen met meer dan 100.000 studenten verspreid over heel Europa. De deelname van UCLL aan deze groep benadrukt haar inzet om studenten voor te bereiden op de uitdagingen van de 21e eeuw, een missie waar Thalento® volledig achter staat. Thalento® is ook erg trots op de samenwerking met UC Leuven-Limburg (UCLL), één van de grootste instellingen voor hoger onderwijs in Vlaanderen.

Bij Thalento® zijn ze ervan overtuigd dat iedereen unieke talenten en capaciteiten bezit die ontdekt moeten worden. Ze helpen om het volledige potentieel van menselijk kapitaal te benutten en hun carrièredromen te verwezenlijken. Hun samenwerking met UCLL en E³UDRES² is een fantastische kans om precies dat te doen.

Met Thalento® Assessments hebben honderden E³UDRES²-studenten over heel Europa een beter inzicht gekregen in hun sterktes, ontwikkelpunten en de soorten rollen en werkomgevingen die het beste bij hen passen. Door deze samenwerkingsverbanden kunnen de Europese universiteiten en hogescholen hun partnerschappen met de industrie versterken en studenten beter voorbereiden op de arbeidsmarkt. Dankzij Thalento® is UCLL nóg beter gepositioneerd om haar studenten zichzelf te leren kennen en te helpen succesvolle carrières op te bouwen in de digitale toekomst. Voor de toekomst wordt gekeken hoe Thalento® nog breder in te zetten in de E³UDRES²-alliantie.

Jeffrey Excelmans